Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atelier dedicat fluturilor exotici, pentru copiii cu cerinţe speciale, programat miercurea viitoare la Antipa

B365.ro
Muzeul Antipa

Un nou atelier dedicat fluturilor exotici pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale este programat miercurea viitoare la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

"Muzeul Antipa, în parteneriat cu 'Supereroi printre noi', organizează miercuri, 25 august 2021, cel de-al doilea atelier 'Descoperă fluturii exotici din sera muzeului', pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale şi prietenii lor. Nu există restricţii legate de vârstă. Toţi copiii cu cerinţe educaţionale speciale şi prietenii lor sunt bine veniţi, indiferent de abilităţile lor artistice şi practice. În cadrul acestui atelier, vom porni de la povestea Mariei Merian (momentul de lectură), vom trece apoi prin câteva noţiuni legate de viaţa fluturilor şi geografie, vizităm sera, după care vom susţine partea practică a atelierului", informează un comunicat postat pe pagina de Facebook a instituţiei muzeale, potrivit agerpres.ro.

Activităţile vor fi "îmbrăcate" în muzică clasică şi mişcare, atelierul urmând să se desfăşoare în aer liber, în curtea Muzeului Antipa, cu respectarea normelor pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2.

În cazul în care condiţiile sunt nefavorabile, atelierul va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.

Participarea este gratuită, în limita a zece locuri disponibile, iar înscrierea se face printr-un formular de rezervare disponibil la https://forms.gle/FwKdGaCW44YyisJw7 până la data de 24 august, ora 13,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.