Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, DETALII ȘOCANTE Ce au găsit anchetatorii în casa polițistului care și-a TRANȘAT concubina, iar apoi s-a sinucis

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițistul din Oravița, județul Caraș-Severin, și-a omorât iubita, care era angajată ca ospătăriţă, apoi s-a sinucis, au stabilit, joi, anchetatorii. Cei doi aveau împreună o fetiță de un an și două luni, care, joi dimineața, se afla la bunicii paterni. Polițistul a fost testat pshihologic în luna martie, fiind declarat apt.

Gabriela Iancu, purtător cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că polițistul în vârstă de 37 de ani, și-a omorât concubina, înjunghiind-o, apoi, folosind același cuțit, s-a sinucis.

Citește și: S-a decis! Exemplu pentru Firea, transport public gratuit

”Este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Nu era o familie legal constituită, un polițist de la TF Oravița, de 37 de ani, concubina sa, de 33 de ani, aveau o fetiță de un an și două luni. Fiica acestora, din fericire, se afla la părinții tatălui. (…) Leziunile produse asupra polițistului TF sunt autoprovocate, lovitura în inimă i-a fost fatală cu un obiect contondent, posibil cuțit. De asemenea, și asupra concubinei sale, tot obiect contondent, posibil cuțit, în zone vitale, spate, inimă, multiple lovituri. Este vorba despre o crimă urmată de sinucidere, cu certitudine alte persoane nu au fost implicate”, a spus Iancu.

Potrivit reprezentantului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, polițistul și iubita sa aveau probleme în relație, care nu erau de natură financiară, mai multe persoane urmând să fie audiate.

Citește și: Vești proaste! Prețul spot al kWh atinge recordul anului

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Andrei Sandu Hosu, a declarat pentru News.ro că s-a stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul, poliţist de meserie, a ucis-o pe concubina sa, apoi s-a sinucis.

"A fost o crimă urmată de sinucidere între doi concubini cu o situaţie materială bună. Ambii se aflau în zona dormitorului. Ea se afla chiar în dormitor, iar el pe holul care ducea din dormitor spre baie. Va fi destul de dificil de stabilit mobilul crimei. Acum încă audiem familiile celor doi, vecini, prieteni. Ea avea multiple leziuni de autoapărare, două lovituri în zona inimii şi una la gât i-au fost fatale. El avea multiple leziuni de automutilare, însă fatală i-a fost o lovitură în zona inimii", a declarat Andrei Sandu Hosu.

Citește și: Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețul călătoriei cu metroul

La rândul său, purtătorul cuvânt al IPJ Caraș Severin, Nicorici Dinu, a spus că polițistul era încadrat din martie 2002 și ultima evaluare psihologică a trecut-o cu bine în luna martie a acestui an.

”Colegul nostru este încadrat în Poliția Română din luna martie a anului 2002, a fost absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, a fost repartizat în Poliția Transporturi Caraș-Severin și a lucrat la Postul de Poliție Transporturi Caransebeș, Moldova Nouă și Oravița. A fost cunoscut ca un coleg foarte bun, nu a avut niciun fel de probleme cu serviciul, în luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuțiunilor funcționale, a fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului, nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o posibilă astfel de întâmplare nefericită”, a spus Dinu.

Citește și: Comisia Europeană a decis acest lucru iar românii trebuie să aplice

Mai mult, Nicorici Dinu a precizat că polițistul de la Transporturi a avut dreptul să poarte armă, fiind polițist de poliție judiciară. Cu toate acestea, a acuzat, în ultimele zile, probleme de sănătate fizică, aflându-se în concediu medical.

„La serviciu a avut un comportament firesc, normal. Ceea ce știu este faptul că a acuzat în ultimul timp câteva probleme de sănătate fizică și că șefii lui l-au îndemnat să-și rezolve problemele. De alttfel, în momentul acesta era într-un concediu medical de 10 zile. Nu erau probleme grave și nu aveau nicio legătură cu starea psihică”, a precizat Dinu.

Citește și: Noi kilometri de autostradă vor fi deschiși până la finalul anului. Despre ce autostradă este vorba

Apelul la 112 care a anunțat crima urmată de sinucidere a fost făcut joi dimineața, la ora 08.48, de către mama polițistului, care a sesizat că fiul său nu răspunde nici la apeluri telefonice și nici la ușă.

„O echipă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a venit la fața locului, a forțat ușa, au fost găsite cele două cadavre în încăperile apartamentului respectiv. Din declarațiile părinților, ale mamei, a rezultat faptul că în această dimineață (joi dimineața – n.r.), între orele 7 și 8 a avut o convorbire cu polițistul”, a mai spus Dinu.

Citește și: Vești bune pentru cei care angajează acest tip de persoane! Vor primi o subvenție lunară

Un polițist de la Poliția Transporturi și concubina lui au fost găsiți morți în casă, joi dimineața, în Oravița, județul Caraș-Severin.

Cadavrele celor două persoane au fost găsite pe podea, în camere diferite. Arma polițistului nu era asupra sa, aceasta fiind predată la post la ieșirea din tură.

Citește și: Ce români vor primi ajutor de la stat pentru credit imobiliar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.