Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ÎNFIORĂTOARE Zeci de oameni se aruncă pe geamuri, după ce un INCENDIU uriaș a cuprins o clădire de birouri, în Bangladesh

UPDATE

Cel puițin cinci persoane au murit și 60 au fost rănite în urma unui incendiu care a cuprins joi o clădire de birouri din capitala statului Bangladesh, Dhaka, au anunțat autoritățile, relatează Reuters.

De asemenea, mulți dintre cei care au rămas blocați în clădire au încercat să sară de la ferestre și de pe acoperiș, au declarat mai mulți martori.

UPDATE

Cel puţin 27 de oameni au fost răniţi într-un incendiu izbucnit joi într-un bloc turn de birouri din capitala Bangladeshului, Dhaka, iar un număr necunoscut de persoane se aflau încă în clădire, au precizat oficiali citaţi de dpa.

Știrea inițială

Un incendiu a cuprins joi o clădire cu birouri în capitala statului Bangladesh, Dhaka, mai multe persoane fiind prinse înauntru, a informat presa locală, citată de site-ul cotidianului The New York Times.

Incendiul a izbucnit la ora locală 13.00, în clădirea FR Tower din cartierul Banani, a informat ofițerul Ataur Rahman, din cadrul Departamentului de Pompieri, scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

Mai multe înregistrări video care circulă pe rețelele de socializare arată cel puțin o persoană care a încercat să sară pe geam pentru a se salva de flăcări. Conform unor informații de pe rețelele se socializare, numărul morților ar putea depăși câteva sute. Aceleași surse vorbesc despre mai multe persoane care s-au aruncat pe geam în disperarea de a nu muri arse de vii.

"17 unități de pompieri din cadrul Departamentului de Pompieri din Dhaka și Apărării Civile încearcă să stingă incendiul", a adăugat Ataur Rahman.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.