Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atentat în Afganistan: Zeci de morți

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise într-un atentat revendicat de rebeli talibani, în nordul Afganistanului, au anunţat duminică surse ale autorităţilor locale, relatează AFP.

Potrivit Ministerului afgan de Interne, cele 22 de victime ale acestui atac survenit sâmbătă seara sunt civili, dar potrivit autorităţilor locale este vorba de miliţieni antitalibani.

Acest nou atac produs în provincia Kunduz se înscrie 'într-o serie de violenţe ce afectează de joi Afganistanul şi mai ales capitala Kabul. Trei atentate comise în centrul capitalei afgane s-au soldat cu 51 de morţi şi peste 200 de răniţi, dintre care 27 de morţi într-un atentat comis împotriva unei academii de poliţie vineri seara. Două dintre aceste atentate au fost revendicate de talibani, a căror mişcarea de insurecţie se extinde aproape în toată ţara.

Acesta este prima serie de atacuri de la desemnarea mollahului Akhtar Mansour la conducerea talibanilor, înlocuindu-l pe mollahul Omar, liderul lor istoric, al cărui deces a fost anunţat săptămâna trecută, transmite agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.