Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENTIE la ofetele de munca inselatoare: O romanca a primit o oferta de munca si a sfarsit prin a fi sechestrata iar pentru a pleca acasa i s-au cerut 300 euro

atentie
Agenții Poliției Naționale au arestat o tânără de 28 de ani de origine română în Alzira (Valencia) ca presupusă autoră a unei infracțiuni de detenție ilegală, după ce se pare că a împiedicat un compatriot să părăsească locuința pe care o împărțiseră și s-a întors în țara ei iniţial. Evenimentele au avut loc la începutul acestei luni, când anchetatorii au fost alertați de Camera 091 cu privire la o posibilă reținere ilegală într-un apartament din orașul Alzirean, după ce a primit un apel din România de la un bărbat care a informat că fiica sa ar putea fi reținută împotriva vointei sale.
Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde au localizat o femeie și victima, aceasta din urmă într-o cameră, speriată, dar fără vreo rănire vizibilă. Poliția a aflat că victima a ajuns în Spania din România la mijlocul lunii august, după ce a primit o presupusă ofertă de muncă pentru îngrijirea unui bebeluș cu 200 de euro pe lună prin intermediul rețelelor de socializare. Suspectul i-ar fi cumpărat și i-ar fi trimis biletul de autobuz pentru a ajunge la Valencia, aparent luând-o de la partenerul ei la stația de autobuz din Valencia și ducând-o la Alzira.
Anchetatorii au aflat, de asemenea, că în mai multe rânduri femeia i-ar fi spus victimei că, dacă nu se va îmbrăca mai sexy, nu va pleca de acasă cu ea și că ar trebui să-i ceară familiei să îi trimită 300 de euro sau nu o va lăsa să se întoarcă în țara ei până Mai anul viitor.
Suspectul, fără antecedente de poliție, a fost adus în fața justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.