Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenţionare de fraudă electorală în judeţul Olt

gigel stirbu

Avertismentul vine din partea preşedintelui PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, care susţine că prezenţa în aceleaşi funcţii a aceloraşi oameni cercetaţi de DNA în Dosarul Referndumul anunţă posibilitatea unei tentative de influenţare masivă a rezultatelor alegerilor din 2 noiembrie 2014.

"De-a lungul ultimelor alegeri, județul Olt a fost, din păcate, campionul județelor din România în care au fost sesizate nereguli în ziua votului.

La referendumul din 2012, cele mai multe persoane cercetate de către DNA sunt din Olt, foști președinți de secții de votare fiind deja condamnați pentru ilegalități comise în secțiile de vot de pe raza județului.

Mai mult, duminică, în unele secții de vot, vom avea președinți și locțiitori ai acestora care sunt în prezent cercetați în Dosarul referendumului.

În 2014, la europarlamentarele din 25 mai, un număr de 33.000 de oameni au votat pe liste suplimentare, ceea ce a făcut ca numele județului să fie iar pe prima pagină a ziarelor.

Ținând cont de aceste aspecte, fac un apel la instituțiile statului să supravegheze cu mare atenție modul în care se va desfășura în județul Olt scrutinul din 2 noiembrie, fiind de notorietate faptul că PSD a încercat și chiar a reușit să fraudeze alegerile.", susţine preşedintele PNL Olt într-un comunicat remis redacţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.