Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut NOI IMAGINI cu Sebastian Ghiță: Cum a fost surprins mogulul la Belgrad - VIDEO

captură Antena 3
Sebastian Ghiță piscină hotel Belgrad

Noi imagini cu Sebastian Ghiță au fost făcute publice. Fostul deputat a fost surprin pe terasa unui hotel luxos din Belgrad, în timp ce stătea foarte relaxat la piscină. Conform Antena 3, Sebastian Ghiță era însoțit de bunul său prieten și partener de afaceri, Liviu Uruc.

Imaginile cu mogulul vin după ce în urmă cu câteva zile Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitv cererea DNA de arestare preventivă a fostului deputat Sebastian Ghiţă, în dosarul Ponta-Blair.

Citește și: Dezvăluiri BOMBĂ ale lui Dodon! De ce i-a RETRAS cetățenia lui Traian Băsescu: 'E un mare PERICOL'

Iniţial, pe 6 iunie, un judecător de la Instanţa supremă a decis emiterea unui mandat pe numele lui Ghiţă în acest dosar, însă fostul deputat a făcut contestaţie, admisă joi de un alt complet de judecată de la ÎCCJ. Decizia este definitivă.

După ce a fugit din ţară, pe numele lui Ghiţă au fost emise două mandate de arestare în lipsă, unul dat de Înalta Curte şi unul de Curtea de Apel Ploieşti. Fostul deputat se află în prezent în Serbia, de unde autorităţile române încearcă să îl extrădeze.

Citește și: Care ar fi înțelegerea NEȘTIUTĂ din spatele numirii lui Tudose: Cine ar fi PROTAGONIȘTII

Sebastian Ghiţă a fost eliberat, în luna mai, din arestul Poliţiei de la Belgrad în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de euro. El are obligativitatea de a nu părăsi capitala Serbiei şi de a se prezenta la poliţie la datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni până la soluţionarea dosarului ce i-a fost deschis în instanţă pentru utilizarea unei identităţi false. Sebastian Ghiţă le-a declarat judecătorilor sârbi că nu este de acord cu cererea de extrădare formulată de Ministerul Justiţiei din România întrucât "este persecutat politic".

În dosarul cunoscut sub numele "Ghiţă-Ponta-Blair", fostul deputat este cercetat pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect şi instigare la săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.