Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost anunțate CONDIȚIILE morții lui Leonard Cohen

lapunkt.ro
leonard cohen

Vestea morții lui Leonard Cohen de săptămâna trecută a întristat lumea întreagă. Acum, cauza morţii sale a fost dezvăluită. Potrivit New York Times, cântăreţul de 82 de ani „a murit în timpul somnului”, conform managerului său, Robert B. Kory, care a mai declarat pentru Times că moartea lui Cohen „a fost bruscă, neaşteptată şi paşnică”.

Cântăreţul şi compozitorul canadian a murit în data de 7 noiembrie, la vârsta de 82 de ani, iar moartea sa a fost confirmată câteva zile mai târziu, într-un anunţ pe Facebook pagina sa oficială, care nu a dat însă detalii cu privire la circumstanţe.

Citește și: Lumea fotbalului este în stare de ȘOC după moartea lui Prodan: Mesaj de ADIO de la Atletico Madrid

Miercuri, managerul lui Cohen, Robert Kory, a declarat că moartea lui a fost neaşteptată. „A murit în timpul somnului, după o cădere în mijlocul nopţii, pe 7 noiembrie”, a spus managerul lui, Robert B. Kory, pentru Times, declarând că moartea lui Cohen „a fost bruscă, neaşteptată şi paşnică”.

La momentul morţii sale, Cohen se lupta, de asemenea, cu cancerul. Însă în ciuda stării sale de sănătate în declin, Cohen a rămas activ până în ziua morţii, anunță Adevărul.

„A simţit că fereastra se îngustează”, a spus un colaborator vechi al lui Cohen, Patrick Leonard, pentru Times. „El a vrut să folosească timpul cât mai productiv pentru a putea să termine lucrarea căreia i-a fost atât de devotat”, a precizat Patrick.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.