Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost puse în vânzare două scrisori DOCUMENT despre destrămarea The Beatles. Prețul este uriaș

george martin the beatles

Cele două scrisori, cu valoare istorică, care se referă la această problemă sunt acum puse în vânzare. Conform documentelor, Paul McCartney a avut o controversă cu colegii săi de trupă atunci când a anunţat că ar vrea să fie manageriat de viitorul său socru şi de cumnat, Lee şi John Eastman. Cele două scrisori au fost scoase la vânzare pentru 550.000 de dolari, relatează News.ro.

Citește și: Doliu în cinematografie - Actriţa Julie Adams a murit

Moments in Time deţine o scrisoare trimisă lui John Eastman, datată ianuarie 1969, în care muzicienii îl autorizau să negocieze în numele lor toate contractele, fiind semnată de Neil Aspinall de la Apple Corps şi de McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr (pe numele lui Richard Starkey). Cu toate acestea, până în aprilie, la o lună de la căsătoria lui McCartney cu Linda Eastman, ceilalalţi s-au răzgândit.

Lennon s-a orientat către Allen Klein, fostul manager al formaţiei The Rolling Stones, care i-a devenit manager personal, şi i-a convins şi pe Harrison şi Starr. Aşa că ei i-au trimis o scrisoare lui Lee Eastman în care renunţau la serviciile sale. "Recunoaştem că îl reprezentaţi pe Paul McCartney, personal, şi în această privinţă vom solicita echipei noastre să vă ofere pe deplina colaborare".

Citește și: DOLIU în presă și literatură - George Stanca s-a stins din viață

În încheiere, aceştia cereau ca toate documentele referitoare la contractele trupei să fie trimise la biroul lui Klein din New York. Prima scrisoare este pusă în vânzare pentru 225.000 de dolari, iar a doua, care conţine unul dintre aspectele care i-au separat pe cei patru artişti, are un preţ stabilit de 325.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.