Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au furat de au rupt, acum nu vor să plătească: monstruoasa coaliţie anti-DNA Dragnea, Udrea, Ghiţă, Voiculescu!

S-au strâns hienele pesediste la căpătâiul DNA! Ţara e aproape toată în ghearele Satanei de Teleorman, doar o mână de oameni şi de instituţii mai stau în calea controlului deplin. Dacă n-ar fi procurorii anti-corupţie, nimeni şi nimic nu i-ar opri să jefuiască în voie.

Eu mă întreb: chiar crede cineva că Dragnea, Ghiţă, Tăriceanu sau Dan Voiculescu se luptă pentru drepturile omului? Cum se face că „dezvăluirile” de la Antena 3 şi RTV sunt făcute doar de către oameni care fie au fost trimişi în judecată, fie au fost condamnaţi de către judecători independenţi şi inamovibili?

Ultimele acuzaţii au fost lansate de către fostul deputat PSD Vlad Cosma, condamnat de către un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare, cu drept de recurs. După ce şi-a recitat piesa la Antena 3, Cosma Jr. a şters-o din ţară. În acelaşi dosar, tatăl său, Mircea Cosma, a fost condamnt la opt ani de închisoare.

 

Eu nu vreau să ridic statuie vreunui demnitar, dar vă invit să privim un pas mai departe: ce se întâmplă dacă doamna Kovesi este scoasă, azi, de la şefia DNA? Singurul care poate propune un nou şef este Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. Prietenul de casă al puşcăriaşului Relu Fenechiu. Omul pus în Guvern de către cuplul Dragnea-Tăriceanu.

 

Şi, dacă nu e clar cum vrea Dragnea să pună mâna pe DNA şi care vor fi consecinţe, vă invit să vă uitaţi cum este controlată secţia parchetelor militare: timp de 26 de ani, procurorii militari au tergiversat dosarele Revoluţiei şi Mineriadei din iunie 1990.

 

Fie le ţineau la sertar, fie făceau intenţionat greşeli procedurale ca să-i oblige pe judecători să-l retrimită la Parchet...Promovarea „civilului” Codruţ Olaru la rangul de general şi trimiterea sa la Parchetele Militare arată perfect complicitatea transpartinică. Olaru a fost doctorandul lui Tudorel Toader (care l-a susţinut să ajungă vicepreşedinte al CSM), a fost făcut peste noapte colonel de către Gabriel Oprea (UNPR), reconfirmat în acest grad de către Mircea Duşa (PSD) şi apoi ridicat la rangul de general de brigadă de către Iohannis. Aşa se avansează procurorii acolo unde mafia uselistă deţine controlul! Aşa se explică faptul că Iliescu e liber şi ne râde în nas, la 27 de ani de la crimele prin care a preluat puterea şi a vrut să distrugă orice opoziţie.

 

Repet: tot ce vor, azi, hoţii care jecmănesc ţara şi propaganda lor, plătită din bani furaţi, este să distrugă ultima instituţie care stă în calea jafului. Pe domnul Gâdea am să-l creditez cu bune intenţii când va fi în studio faţă în faţă cu şeful său, Dan Voiculescu, şi-l va întreba: „Când veţi restitui statului român zecile de milioane de euro datoraţi, prejudiciul stabilit de judecători în dosarul ICA?”. Până atunci, toţi cei ca el rămân nişte simpli lachei ai unor hoţi, fără nici o credibilitate.

 

Atacul organizat împortiva DNA arată perfect complicitatea dintre nişte politicieni corupţi, trusturile alimentate cu bani publici şi nişte ziarişti fără conştiinţă. Ştiu că vocea lor este asurzitoare, pentru că au ajuns să controleze 90% din presă. Dar eu cred că alegătorii români vor înţelege că sunt acestea sunt ţipetele disperate unor hoţi care sunt în pragul puşcăriei. Această propagandă neruşinată îi va enerva şi vor înţelege că e nevoie de magistraţi duri care să-i bage la puşcărie pe politicienii care fură şi să le confişte integral averile – banii furaţi, plus dobândă şi daune morale pentru suferinţele cauzate poporului. În China i-ar fi lecuit de mult...

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.