Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AU ÎNNEBUNIT: Românii au pre-comandat deja zeci de mii de i-Phone 7. Ce modele preferă

www.youtube.com
iphone 7

Românii sunt nebuni după tehnică. Deja s-au pre-comandat zeci de mii de telefoane i-Phone 7 și i-Phone 7 Plus și se așteaptă că cererea să crească în săptămânile următoare.

Vezi și: ZVONURILE se confirmă! Simona Halep e împreună cu fiul unui afacerist cunoscut

Precomenzile pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost listate în premieră pe QuickMobile.ro începând cu 9 septembrie, fiind achitate integral, potrivit informaţiilor retailer-ului. Cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB -  Black, respectiv iPhone 7 Plus -   128GB Jet Black.

”Am avut parte de rezultate mult peste aşteptări. Precomenzile au explodat, pur şi simplu, încă din zorii zilei de 9 septembrie. Cel mai tare ne-a bucurat încrederea clienţilor noştri în uşurinţa comenzilor online. Au ales să cumpere noul iPhone din confortul propriei locuinţe, achitând-ul integral, evitând astfel aşteptarea şi statul la cozi în faţa magazinelor”, a declarant ditectorul general al QuickMobile, Tudor Ţiboc.

Pese 65% dintre clienţi au achiziţionat noul iPhone alături de accesorii de protecţie, cele mai cumpărate find sticla şi  husa de protecţie, urmate de garanţia extinsă.

Vezi și: WTA reacţionează după cazurile de dopaj ale surorilor Williams: 'Acte criminale'

Preţul pentru iPhone 7 în varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costă 3.999 lei,  iar modelul de 256 GB  - 4.499 lei. Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB achiziţionat prin QuickMobile.ro costă 4.099 lei, cel de 128 GB – 4.599 lei, iar cel de 256 GB – 5.099 lei.

Operatorii mobili Orange si Telekom au anuntat vineri preturile cu care vor comercializa cele mai avansate iPhone-uri ale Apple. Orange vrea sa castige clienti din alte retele, iar cei care aleg aceasta retea prin portarea numarului primesc iPhone 7 (varianta de 32 GB) la 0 euro, dar impreuna cu un abonament de 42 euro/luna timp de 2 ani, prin programul Buy-Back pentru iPhone. Telekom vinde iPhone 7 (32 GB) si iPhone 7 PLus (32 GB) la 2.399 lei si respectiv 2.000 lei, impreuna cu un abonament de 24,95 euro/luna timp de 2 ani. Vodafone a afisat pe site-ul propriu preturile acestor telefoane care nu se deosebesc cu mult cu ofertele celor de la Orange.

Orange, cel mai mare operator mobil din tara, a anuntat vineri ca, Incepand cu 16 septembrie, ultimele modele de iPhone, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sunt disponibile la precomanda in magazinele Orange si pe magazinul online www.orange.ro/magazin-online. Acestea pot fi achizitionate incepand de vineri, 23 septembrie.

Vezi și: La 30 de ani, milionară în euro de pe urma statului. În curând, tânăra va fi și deputat PNL

Dincolo de oferta facuta celor care isi porteaza numarul in reteaua Orange, operatorul a anuntat si celelalte preturi. Astfel, cel mai mic pret pentru iPhone 7 (32 GB) va fi de 429 euro impreuna cu abonamentul Orange Me 42 (42 euro/luna) timp de 2 ani, iar cel mai mic pret pentru iPhone 7 Plus va fi de 559 euro impreuna cu acelasi abonament de 42 euro/lua timp de 2 ani.

Abonamentul Orange Me 42 include minute si SMS nationale nelimitat, 12 GB trafic de internet national, 6 GB anual in roaming, 600 minute internationale, 2000 minute sau SMS anuale in roaming.

Vezi și: Prognoza meteo - Cum va fi iarna 2016-2017/ VIDEO

Telekom Romania, al treilea mare operator mobil local, a anuntat de asemenea vineri 'noile oferte comerciale pentru modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Astfel, pentru varianta de 32 GB, fara abonament, pretul unui iPhone 7 incepe de la 3.499 lei, respectiv 3.999 lei pentru iPhone 7 Plus.

Vezi și: Un fost ofiţer SRI anunță ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul din dosarul Ponta - Blair

In cazul ofertelor cu abonament, preturile la abonamentul Complete XL (24,95 euro/luna) sunt de 2.399 lei pentru iPhone 7, capacitate 32 GB, si 2.999 lei pentru iPhone 7 Plus, 32 GB. Abonamentul Complete XL include Minute si SMS-uri Nationale Nelimitate, 750 minute internationale in zona 1 si zona 2, 4 GB trafic de date national la viteza 4G, anual 750 MB UE Roaming si 750 minute UE catre UE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.