Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean a LUAT FOC după ce Iohannis a anunțat că retrage decorațiile condamnaților: Cineva, acolo, își bate joc

zegrean

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că a decis să retragă toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale, inclusiv a fostului Adrian Năstase, acțiunea urmând să fie finalizată în scurt timp.

”Da și pot să vă spun chiar că am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale și se încadrează în prevederile legii care prevede procedura de retragere a ordinelor naționale, am demarat efectiv această acțiune și ea va fi finalizată în foarte scurt timp, și veți primi prin intermediul departamentului comunicare exact lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și:  Gheorghe Dincă, noi MĂRTURII ȘOCANTE despre violurile din casa sa: Luiza Melencu l-a bătut pe Ștefan Risipițeanu

"Este om care se ocupă cu asta și ar trebui ca de fiecare dată când apare câte un astfel de om să i se retragă decorația, mai ales că aceste cazuri sunt publice, ele apar în presă. Titlurile nu se retrag pentru că pentru președinție aceasta este o treabă colaterală. Președintele e cel care conferă decorația, dar există un domn care are această obligație să țină evidența.

Nu este o reparație pentru mine că le retrage lor decorațiile, cel mult e o stare mai bună pentru restul de oameni care au fost decorați. Este acolo și unul care a fost director de penitenciar la Sighet (n.r. unde au fost torturate victime ale regimului comunist) și e decorat. Cineva, acolo, își bate joc", a declarat Augustin Zegrean, fostul șef al CCR, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.