Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR intră în forță în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Motivul pentru care fac asta înainte cu un an înainte de alegeri

www.aur.ro
AUR

AUR intră în forță în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Motivul pentru care fac asta înainte cu un an înainte de alegeri

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) îşi în această seară lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024, în cadrul unui eveniment programat să înceapă la ora 20.00, la Arenele Romane. Pe listă se regăsesc Claudiu Târziu, avocatul Gheoghe Piperea, actorul Mugur Mihăescu, actualul parlamentar Cristian Terheş, în prezent europarlamentar.

În cadrul evenimentului vor fi prezentați candidații în ordine alfabetică. Ce e sută la sută sigur este că actualul europarlamentar Christian Terheș va fi cap de listă.

Alianţa pentru Unirea Românilor lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfăşura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00”, este anunţul partidului condus de George Simion.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO decizia conducerii AUR de a anunța candidații pentru europarlamentare cu aproximativ un an înainte de data scrutinului este în egală măsură o provocare pentru competitorii electorali, și o probă de transparență față de alegătorii care au 11 luni pentru a-i putea cunoaște pe cei care le cer voturile.

Alianța pentru Unirea Românilor intră în forță în campania pentru alegerile Europarlamentare!

Partidul condus de George Simion a pregătit o listă redutabilă, mai mult de jumătate dintre cei propuși să intre în competiția pentru un fotoliu în Parlamentul de la Bruxelles sunt cadre universitare sau au o diplomă de doctor în științe. Vârsta medie a celor 44 de candidați este de 45 de ani, iar 45,5% din listă a fost rezervată femeilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.