Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Pavelescu: Klaus Iohannis a primit o lecție de neuitat

Inquam Photos / Octav Ganea
Aurelian Pavelescu

Șeful PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a scris vineri, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis a primit o „lecție de neuitat” prin prezența în delegația PSD la Cotroceni a doi foști deținuți politic.

„PNȚCD salută inițiativa PSD de a-i pune față în față pe deținuții politici Ioan Muntean și Marin Iancu cu Klaus Iohannis! Cei doi deținuți politici au fost torționați la Aiud de Augustin Lazăr, procurorul general aflat sub protecția lui Klaus Iohannis.

Președintele nedemn al României, Klaus Iohannis, a primit o lecție de neuitat, ca protector al procurorilor și judecătorilor torționari și susținători ai torționarilor de azi, reprezentați de Augustin Lazăr, Laura Codruța Kovesi, Lavinia Stanciu, Onea, Negulescu-Portocală, Man, Ardelean și mulți alții. Klaus Iohannis a girat transformarea justiției în ”câmp tactic” al serviciilor secrete.

PNȚCD va milita alături de PSD și ALDE pentru eliminarea sistemului de poliție politică din România de azi și pentru pedepsirea torționarilor în mod exemplar, pentru ca astfel de crime să nu se mai întâmple!”, a scris liderul PNȚCD.

Citește și: Foștii deținuți politic, după consultări: I-am cerut lui Iohannis revocarea lui Lazăr. A spus că o să vadă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.