Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autopsia Lisei Marie Presley: Ce a provocat moartea unicului copil al lui Elvis

Lisa Marie Presley

Moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, potrivit cel mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County, scrie dpa, conform news.ro.

În timp ce raportul nu menţionează prezenţa drogurilor în corp, site-ul american de divertisment TMZ a relatat că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Se pare că a slăbit între 40 şi 50 de kilograme în lunile de dinaintea decesului şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, suferise o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei două fiice, gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut şi un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, la 12 iulie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.