Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile au emis alertă prin sistemul RO - ALERT în București: 'Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție'

incendiu bucuresti

Pompierii au emis în urmă cu scurt timp un mesaj de avertizare pentru locuitorii din zona în care s-a produs incendiul uriaș de la depozitul din București.

UPDATE. La caz este vorba de o hală amenajată ca service auto, compartimentată, în care se găseau mai multe auto. A fost distrusă în totalitate din cauza arderii generalizate. Totodată, un alt spațiu de depozitare (lipit de hală), în care se găseau materiale pentru construcție, a fost afectat în mare proporție.

”Incendiu major pe Șoseaua Fundeni. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Degajări mari de fum.”, este mesajul pe care l-au primit bucureștenii prin sistemul RO-Alert.

Citește și: Guvernul Orban `creşte vârsta de pensionare`!

Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu produs la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Depozitul are o suprafață de aproximativ 400 mp, iar în zonă sunt degajări mari de fum, informează ISU București-Ilfov.

Echipajele ISU intervin, la ora transmiterii știrii, pe Șoseaua Fundeni din Capitală pentru a stinge un incendiu produs la un depozit ce are o suprafață de 400 mp.

În interiorul depozitului sunt autoturisme, suprafața afectată fiind de 500 metri pătrați, precizează sursa citată.

Sursa menționată mai anunță că posibilitatea de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți este redusă. Drept urmare, vor fi trimise și motopompe și este posibil ca alimentarea să fie făcută și din lac.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

Potrivit ISU București-Ilfov, există posibilitatea ca flăcările să se extindă, deoarece în exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare.

La intervenție au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD și unul de descarcerare.

Sunt degajări mari de fum în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.