Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile au prelungit cu 14 zile măsurile de restricție din Sinaia și din alte opt localități

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Autoritățile prahovene au prelungit cu 14 zile măsurile de restricție din Sinaia și din alte opt localități. Numărul persoanelor infectate în zonele vizate rămâne ridicat, iar activitățile publice sunt permise doar în limitele stabilite de autorități, informează Mediafax.

Autoritățile prahovene au prelungit cu 14 zile măsurile de restricție din Sinaia și din Blejoi, Brazi, Drajna, Gura Vadului, Izvoarele, Măgurele, Păulești și Predeal-Sărari. Măsura intră în vigoare luni în localitățile în care incidența cumulată a cazurilor de Covid 19 din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori.

Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile, inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor, dar și sălile cu jocuri de noroc din localitățile menționate rămân deschise. Toate activitățile menționate funcționează în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

De asemenea, activitățile economice pot fi desfășurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măștii în spațiile publice și restricționarea circulației pe parcursul nopții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.