Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avantajul lui Mohammad Murad în competiția pentru Primăria Mangalia

Pro TV
Mohammad Murad

Consultantul politic Cozmin Gușă susține că Mangalia ar avea o șansă extraordinară dacă omul de afaceri Mohammad Murad ar câștiga alegerile. El susține că toate stațiunile din sudul litoralului românesc ar putea beneficia de un nou avânt în ceea ce înseamnă dezvoltarea lor.

„Candidatura lui Murad pentru Mangalia înseamnă candidatura pentru dezvoltarea a șapte stațiuni turistice incluse în Mangalia: Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Saturn, Jupiter, Mangalia. Toate aceste stațiuni, uitate în 20 de ani, dezvoltându-se Mamaia-Năvodari inclusiv cu contribuția lui Murad din acele vremuri. El s-a mutat acum și cu o investiție de vreo 40 de milioane, a revigorat partea de Olimp-Neptun”, a spus Cozmin Gușă la DC News.

Cozmin Gușă a spus că există și un inconvenient, dar nu unul de natură sa nu fie trecut:

„Are dezavantajul că a intrat târziu în campanie, mutându-se din Constanța în Mangalia. Dar are un avantaj al unui contracandidat unic în peisajul politic românesc, renumitul Cristian Radu, un om de la PNL, care a intrat în mandat extrem de sărac și pe ce măsură a evoluat, a strâns o avere din moșteniri. Și-a trecut în declarația de avere și câștiguri la jocuri de noroc”, a mai spus Gușă.

„Mangalia este total blocată administrativ. E un municipiu blocat. A început să fie executată silit, fiind luate bunuri imobiliare. Este un dezastru care poate fi revigorat prin principii de management și știința de a aduce bani”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.