Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT din partea SUA în ziua în care România a preluat preşedinţia Consiliului UE: Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie

david hale iohannis

David Hale, adjunctul secretarului de Stat al SUA, avertizează România să renunte la discuțiile legate de amnistie si gratiere. Declaratiile au fost facute in contextul vizitei lui Hale la Bucuresti.

"Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri.

Citeste si Monica Niculescu a ratat calificarea în finala de dublu la Hobart

Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani.

Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României", a declarat David Hale, potrivit Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.