Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția lui Volodimir Zelenski: Europa riscă o invazie de imigranți înfometați din cauza blocadei impusă de Rusia

almams,com
viitor glob

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joi, într-un discurs la Forumul Securității din Bratislava, că blocada rusă din porturile ucrainene, care împiedică exportul de cereale, riscă să provoace revolte sociale de amploare în Asia și Africa și acestea se vor rostogoli în Europa și Europa.

„Este imposibil să evităm blocarea porturilor noastre de către Rusia. Din cauza acestui act de agresiune, lumea este în pragul unei crize alimentare. Nu este doar despre asta, ci și despre o creștere catastrofală a prețurilor mărfurilor. Dacă acest lucru nu va fi prevenit, ne vom confrunta cu problema haosului politic în unele țări din Africa și Asia și astfel va apărea o criză a migrației în Europa pentru că oamenii din țările care suferă de foame vor căuta o salvare”, a afirmat Zelenski.

„De asemenea, criza alimentară va duce inevitabil la proteste de amploare în țările europene. Multe guverne vor trebui să le explice protestatarilor de ce continentul nostru a fost ținut ostatic de un stat, Rusia, și de o persoană de la Moscova, Vladimir Putin, care a ordonat o blocadă navală”, a adăugat liderul ucrainean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.