Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Gigină, reacție după ce DNA îl acuză pe Gabriel Oprea de ucidere din culpă

bogdan gigina

Familia Gigină, prin vocea avocatului reprezentant, salută decizia Direcției Naționale Anticorupție care îl acuză pe Gabriel Oprea de uciderea din culpă a polițistului Bogdan Gigină! Daniel Ionașcu, avocatul familei Gigină, anunță că decizia DNA de a-l urmări penal pe fostul ministrul de Interne este una absolut normală. "Un politician nu este diferit de restul societății!", a spus Ionașcu la Realitatea.

Citește și: Gabriel Oprea este acuzat de DNA de ucidere din culpă. Se cere AVIZ pentru urmărire penală

Reprezentantul legal al familei polițistului mort în octombrie 2015, într-un accident de motocicletă, spune că tragedia ar fi putut fi evitată. "Cei care au stabilit traseul, trebuiau să știe ca exista lucrări pe carosabi!" a mai declarat Ionașcu.

Avocatul spune că se aștepta la o asemenea decizie.

"Își construiește apărarea cum consideră domnia sa. Nu am nici un interes să comentez sau să evaluez declarațiile domnului Oprea. Am convenit să punem problema unei ucideri din culpă. Parchetul a consfințit că este vorba de ucidere din culpă!

Este dosarul la care am lucrat și este rezultatul scontat de noi. Nu se putea ca moartea polițistului să treacă neobservată de DNA în condițiile în care la baza acestei morți stă culpa.

Citește și: Se pune cocaină în Coca- Cola? Ce s-a descoperit într-o fabrică din Franța

Este un dosar pe care îl instrumentează DNA în raport cu calitatea domnului Oprea, este un dosar distinct, care a ajuns în cele din urmă la DNA.

Acum s-au terminat cercetările și acum există un rezultat concret.

Noi suntem foarte mulțumiți de ancheta DNA. Vom vedea în viitor, vom aduce toată colaborarea noastră și credem că toți cei care sunt vinovați vor fi trași la răspundere.

Procesul de-abia acum începe."

Agentul de poliție Gigină Bogdan-Cosmin a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecință a unui traumatism cranio-cerebral și facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul.

Citește și: Asta e țara în care se vând sute de mii de bâte de baseball, dar nimeni nu practică sportul: La ce sunt folosite

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.