Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Mircea Drăghici după condamnare - 'Soluția de condamnare este una profund nedreaptă! Declarăm apel chiar astăzi!'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea draghici

`Solutia de condamnare este profund nedreapta ! Si pentru cele doua fapte se impunea o soluție de achitare ca cea pronunțată in mod corect, față de a treia ! Declarăm apel chiar astăzi !`, a spus avocatul Alexandru Morărescu, contactat telefonic după stabilirea soluției de către instanță.

Acesta consideră că s-ar fi impus achitarea clientului său să pentru a doua faptă de delapidare cât și pentru fapta de folosire inadecvată a subvențiilor publice.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Mircea Drăghici, fostul trezorier PSD, a fost condamant de ÎCCJ la 5 ani de închisoare cu executare, pentru două fapte de delapidare și pentru utilizarea subvențiilor în alte scopuri. Decizia nu este definitivă.

Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în iulie 2019, pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.

Potrivit DNA, formațiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să își exprime poziția procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătorești în cauză.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.