Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Încătușarea unui șofer de autobuz care nu purta mască a provocat scandal în Bacău: polițiștii au dat mai multe amenzi

YouTube
bacau-sofer

Polițiștii locali din Bacău au încatușat joi un șofer de autobuz care nu purta mască, episodul provocând revolta unor martori la scenă. Polițiștii au fost acuzați că au făcut un abuz și că au intrat în autobuz fără mască de protecție. Poliția Locală a transmis că șoferul nu a vrut să se legitimeze și din acest motiv l-au încătușat, pentru a-l duce la secție și a-l identifica.

Citește și: Taberele din PSD: Cine se aliniază în spatele lui Eugen Teodorovici

„În cele din urmă șoferul autobuzului a fost legitimat, în persoana numitului O. C. în vârstă de 60 ani din Bacău, conducător auto în cadrul Societății de Transport Public Bacău, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei pentru refuz de legitimare conform Legii nr. 61/1991 și cu amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii în mijloacele de transport în comun conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, au mai fost sancționați numiții: L.V.C, (persoană aflată la locul evenimentului) cu amendă în valoare de 500 lei conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare la adresa agenților și B.M (taximetrist) cu amendă în valoare de 490 lei pentru proferare expresii jignitoare și oprire neregulamentară în stațiile mijloacelor de transport în comun.

Totodată, în cadrul instituției a fost declanșată o anchetă internă cu privire la modul de intervenție a polițiștilor locali” ai transmis reprezentantii Politiei Locale Bacau, potrivit presei locale.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.