Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca americană JPMorgan, caută candidați cu experiență în Bitcoin și Ethereum

www.stirileprotv.ro
JP Morgan

Banca americană de investiții JPMorgan își sporește eforturile de angajare în blockchain, postând o serie de noi locuri de muncă legate de blockchain.

JPMorgan și-a deschis mai multe poziții pentru a-și continua eforturile globale de dezvoltare a blockchain-ului, inclusiv posturi de locuri de muncă care vizează dezvoltatorii de software, inginerii, specialiștii în marketing și auditorii centrate pe blockchain. Conform pozițiilor deschise ale companiei pe LinkedIn, multe dintre aceste noi posturi de muncă legate de blockchain au fost publicate în ultimele zile.

Noile oferte de locuri de muncă caută talent blockchain în mai multe filiale ale JPMorgan din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, Singapore, India, Hong Kong, Regatul Unit și alte țări. Compania a publicat peste 30 de astfel de deschideri în ultimele șapte zile doar în SUA.

O serie de aplicații vizează în mod special talentul pentru divizia Onyx axată pe moneda digitală a JPMorgan, precum și Liink, rețeaua de date interbancară bazată pe blockchain-ul companiei . Lansat în octombrie anul trecut, Onyx se concentrează pe stablecoin-ul intern al JPMorgan Chase, cunoscut sub numele de JPM Coin.

Una dintre pozițiile nou deschise, un inginer software de platformă blockchain în Jersey City, New Jersey, caută experți specializați în tehnologii de securitate blockchain, algoritmi dovadă de miză (PoS), precum și experiență cu criptomonede majore precum bitcoin ( BTC ) și Ether ( ETH ).

Noile oferte de locuri de muncă vin la scurt timp după ce analiștii JPMorgan au prognozat că viitoarea tranziție a Ethereum va stimula adoptarea globală a randamentelor cotei sale, declanșând potențial o creștere a plăților cotei de până la 40 miliarde dolari până în 2025. Analiștii băncii cred, de asemenea, că Bitcoin ar putea evolua într-o alternativă convingătoare la aur și să depășească prețul de 140.000 USD pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.