Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banda formata din 32 de hoti, printre care si romani, arestata in Spania

www.stiripesurse.ro
tigani, romi
În trei operațiuni efectuate în Comunitatea Madridului, Garda Civilă a arestat 32 de persoane, treisprezece dintre ele minore, pentru implicarea lor în numeroase jafuri în case din diferite locații și pentru jafuri violente ale tinerilor din Arganda del Rey.
Conform raportului din această sâmbătă de către Comandamentul Gărzii Civile din Madrid, în Arganda del Rey au fost arestate 23 de persoane, 13 dintre ele minore, pentru numeroase jafuri, uneori folosind violență extremă.
Minorii reținuți, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, se aflau în partea cea mai de bază a structurii, în timp ce cei mai în vârstă aveau între 18 și 38 de ani. Majoritatea dintre ei au înregistrări pentru evenimente similare. În plus, în timpul anchetei, agenții au descoperit că o parte din anchetați au fost înregistrați la volan fără permisul de conducere corespunzător și au încărcat imaginile pe rețelele de socializare, motiv pentru care au fost cercetate și pentru o infracțiune împotriva siguranței rutiere.
În cadrul operațiunii desfășurate în Tres Cantos, cele patru componente ale unui grup specializat în tâlhărie de case din zone izolate care s-au perpetuat la plecarea locuitorilor lor au căzut. Acționaseră în timpul stării de alarmă în Tres Cantos, San Sebastián de los Reyes, Colmenar Viejo, Madrid și Valdetorres del Jarama, printre alte locații.
Această anchetă a început ca urmare a unei plângeri la Baraca Tres Cantos a Gărzii Civile pentru furtul unei case de bani din care hoții au obținut peste 80.000 de euro. Progresul anchetei a făcut posibilă conectarea acestui jaf cu altele similare, în care hoții au folosit două vehicule high-end pentru a monitoriza zonele rezidențiale fără a atrage atenția, alegând în principal locuințe unifamiliale izolate. Au notat programele și s-au întors când locuitorii nu erau acolo.
La sfârșitul lunii mai, agenții au efectuat percheziții în șase locuințe unde s-au gasit bani, bijuterii, ceasuri, genți de semnătură și diverse materiale electronice și informatice cu o valoare totală de peste 70.000 de euro.
Deținuții sunt patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, cu o multitudine de antecedente pentru infracțiuni legate de incalcarea proprietății.
În cea de-a treia operațiune, desfășurată în La Cabrera, agenții au arestat cinci persoane care se presupune că erau dedicate jafului. Aceștia au comis cel puțin opt jafuri.Deținuții sunt cinci bărbați de origine spaniolă, magrebină și română, cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani și cu cazier, scrie presa din Spania

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.