Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banii alocaţi de MS pentru achiziţionarea aparatului de testare Covid-19 au ajuns la Spitalul Judeţean Bacău

Twitter
covid 19 coronavirus

Banii alocaţi Consiliului Judeţean Bacău, de către Ministerul Sănătăţii, pentru achiziţionarea unui aparat de testare Covid-19, au ajuns în conturile instituţiei, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr.

Este vorba de 432.000 lei cu care va fi achiziţionat aparatul de testare şi va fi amenajat un spaţiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru amplasarea acestuia.

"Fila bugetară care certifică alocarea banilor a ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Bacău, de unde a plecat către Consiliul Judeţean Bacău, care va face achiziţia aparatului. PCR - Real Time va permite realizarea testelor pentru COVID-19 la Bacău, fără a mai fi nevoie de transmiterea probelor către centrul specializat din Iaşi. Am speranţa că reprezentanţii Consiliului Judeţean şi cei ai Spitalului Judeţean Bacău îşi vor face treaba cu responsabilitate, că vor realiza cât mai curând achiziţia PCR-Real Time şi amenajarea spaţiului în care acesta va fi amplasat. Guvernul şi-a făcut datoria şi a alocat banii. Acum, este de datoria autorităţilor locale să acţioneze cu promptitudine pentru ca aparatul să ajungă cât mai repede la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în folosul pacienţilor şi al cadrelor medicale", a declarat preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău este între cele 20 de spitale din România care au primit fonduri de la bugetul de stat pentru cumpărarea aparatelor de testare Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.