Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat, acuzat de omor calificat și tâlhărie, a fost reținut după ce ar fi pătruns în locuința unei femei de pe o stradă din Timișoara

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus miercuri reținerea unui bărbat pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de omor calificat și tâlhărie, după ce marți ar fi pătruns în locuința unei femei de pe o stradă din Timișoara.

Miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalu Timiș au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat (săvârșit pentru a înlesni sau ascunde săvârșirea unei alte infracțiuni), și de tâlhărie. Prin ordonanța procurorului, față de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru o durată de 24 ore, conform mediafax.

Totodată, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul aflat în stare de reținere, cu privire la cele două infracțiuni.

În fapt, s-a reținut că marți, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla în apartamentul victimei din Timișoara, în scopul sustragerii de bunuri și sume de bani, inculpatul ar fi lovit victima cu obiecte contondente la nivelul capului și al corpului, în zone vitale, dar și cu un obiect tăietor – înțepător în torace, lovituri care au avut ca urmare producerea unui stop cardio-respirator și politraumatisme și care au provocat leziuni ce au condus la decesul acesteia la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Inculpatul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, precizează procurorii.

IPJ Timiș informase anterior că polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați marți de o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani,ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuința acesteia de pe strada Clăbucet din Timișoara.

La fața locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.