Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat după ce a condus beat şi fără permis un autoturism cu număr fals de înmatriculare

masina politie

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Oşeşti, este cercetat de poliţişti după ce a fost prins conducând un autoturism cu numere false de înmatriculare, aflându-se în stare de ebrietate şi fără să deţină permis de conducere, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins sâmbătă noaptea pe o stradă din oraşul Negreşti, după ce un echipaj de poliţie a încercat să îl oprească pentru un control, iar conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

"Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie, până în zona intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Unirii, unde autoturismul a acroşat un scuar stradal şi a fost avariat. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru efectuarea de cercetări. Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cercetările efectuate, s-a mai stabilit şi că placuţele cu numerele de înmatriculare aparţin unui alt autoturism, proprietatea unui bărbat din comuna Zăpodeni, autoturismul condus şi depistat nefiind înmatriculat pe teritoriul statului român", au precizat, luni, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.