Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a furat caseta de bani a unui aparat tip slot machine - Aceasta avea peste 12.000 de lei, banii fiind recuperaţi de poliţişti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce a furat caseta de bani a unui aparat tip slot machine de la o sală de jocuri de noroc din Craiova. În casetă erau peste 12.000 de lei, aceştia fiind recuperaţi de poliţişti, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat,  de 31 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

“În dimineaţa zilei de 30 ianuarie, ora 04.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către o femeie, de 33 ani, angajată a unei societăţi comerciale cu specific jocuri de noroc, situată pe strada Arieş, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orelor 04.20, un bărbat ar fi distrus capacul de la caseta de bani a unui aparat tip slot machine, după care ar fi sustras-o, fugind într-o direcţie necunoscută”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au identificat, miercuri, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, suspect de comiterea faptei. De asemenea, ei au reuşit să recupereze şi prejudiciul de 12.230 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.