Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a jefuit o prostituată. El a luat înapoi banii pe care îi plătise femeii şi încă 600 de lei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din Piteşti a fost reţinut de poliţişti după ce a jefuit o prostituată. Piteşteanul a plătit-o pe femeie cu 200 de lei pentru a avea relaţii intime cu ea, iar la plecarea din apartamentul în care a mers cu aceasta şi-a luat înapoi banii şi încă 600 de lei pe care femeia îi avea în casă, potrivit news.ro.

„Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras, prin violenţă, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moşoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Piteşti în care aceasta îi permisese, anterior, accesul”, informează IPJ Argeş.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia tâlhărită este prostituată, iar bărbatul a plătit-o cu 200 de lei pentru a avea relaţii intime cu ea. Cei doi au mers în apartamentul din Piteşti pe care femeia îl are închiriat, iar la plecare, acesta şi-a luat înapoi banii şi încă 600 de lei, fugind din casa prostituatei.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din Piteşti a fost reţinut în cursul zilei de marţi, iar miercuri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propuneri de luare a unei măsuri preventive transmite Poliţia judeţeană Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.