Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie în sectorul 5 din Capitală

catuse

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut miercuri de poliţişti, fiind bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie care au avut loc în sectorul 5, informează DGPMB, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Tânăr cercetat pentru viol şi pornografie infantilă după ce şi-a agresat fratele în vârstă de 12 ani

Potrivit unui comunicat de presă, la data de 25 octombrie, în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi prin intermediul 112 de către o tânără, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 5 un bărbat necunoscut i-a smuls din mână telefonul mobil, după care a fugit. 

La scurt timp de la comiterea faptei, doi agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 24 Poliţie au depistat şi identificat un bărbat, ale cărui trăsături corespundeau cu semnalmentele bănuitului, acesta fiind condus la sediul Secţiei 19 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor. 

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat faptul că bărbatul a observat victima în timp ce purta o discuţie telefonică, a urmărit-o un timp, după care i-a smuls telefonul şi a fugit. 

Totodată, din verificările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul a mai săvârşit o infracţiune de tâlhărie, la data de 17 iunie, când, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 5, a deposedat o femeie în vârstă de 67 de ani de o borsetă ce conţinea suma de aproximativ 1.200 de lei şi documente personale. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Citeşte şi: Mihai Tudose îşi ‘întăreşte’ echipa. Mutare ŞOC a premierului (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.