Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Individul care ar fi violat şi omorât o femeie de 87 de ani, imobilizată la pat, trimis în judecată: Detalii șocante făcute publice de anchetatori

judecator justitie

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii hunedoreni după ce ar fi violat şi ar fi omorât o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizată la pat, anunță news.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat, pentru omor calificat, viol şi violare de domiciliu.

"Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în noaptea de 4/5 iunie, în jurul orei 4.00, inculpatul G.A. a pătruns fără drept, prin forţarea geamului, în locuinţa victimei M.L. (în vârstă de 87 de ani), situată în municipiul Vulcan, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra (imobilizată în pat), a întreţinut un raport sexual normal cu victima, iar apoi, pentru a împiedica descoperirea sa şi a faptelor comise ca urmare a ţipetelor victimei, a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu pumnul în zona feţei şi i-a acoperit gura cu mâna, provocându-i leziuni care au dus la decesul victimei”, se arată în comunicat.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionarea Tribunalului Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.