Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbaţi reţinuţi pentru un furt comis în luna octombrie a anului trecut

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi din comuna Pogana au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana pentru un furt pe care l-ar fi comis în luna octombrie a anului trecut, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, unul dintre bărbaţi este acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce la locuinţa sa au fost găsite o armă şi mai multe elemente de muniţie, pe care acesta le deţinea fără drept.

"Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 12 spre 13 octombrie 2022, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin efracţie, fără drept, în locuinţa persoanei vătămate, bărbat de 47 de ani, din localitatea Tomeşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare. Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracţiunilor a fost estimat la 20.000 de lei. Pe data de 7 ianuarie 2023, în urma punerii în executare a unui mandat de percheziţie domiciliară, la domiciliul unuia dintre bărbaţi a fost depistată şi ridicată o armă de vânătoare letală şi 181 elemente de muniţie. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că arma şi muniţia aferentă depistate erau deţinute fără drept. Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de bărbaţii cercetaţi a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ei urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive", precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.