Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost REȚINUT

breaking news

Bărbatul care a încercat să incendieze sediul PSD din Focșani în noaptea de luni spre marți, cu ajutorul unei sticle pline cu benzină a fost reținut, marți dimineața de polițiștii focșăneni, în urma audierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Vrancea, bărbatul ar fi aruncat cu o sticlă ce conținea o substanță inflamabilă îmbibată într-un material textil, în curtea unui imobil, acesta fiind, de fapt, sediul PSD Vrancea.

„Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru a fi audiat, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la distrugere”, a transmis marți dimineața, Poliția Vrancea.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, bărbatul a aruncat cocktailul molotov în curtea sediului PSD și apoi a fugit. El a fost văzut de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere care au fugit după el și l-au imobilizat.

Se pare că atacatorul era în stare avansată de ebrietate și că nu a putut justifica gestul său. Martorii susțin că bărbatul a spus că nu este membru de partid și că lucrează la o societate edilitară din Focșani.

Bărbatul are 47 de ani și este din comuna Golești, județul Vrancea.

Citește și: MUTARE de ULTIMĂ ORĂ - Ce fac jandarmii după ce zeci de protestatari au mers la INML și la Parchetul Militar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.