Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MUTARE de ULTIMĂ ORĂ - Ce fac jandarmii după ce zeci de protestatari au mers la INML și la Parchetul Militar

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi piața victoriei

Jandarmeria Română a precizat că 12 jandarmi se află, marți dimineață, la Institutul de Medicină Legală, pentru a cere eliberarea unui certificat medico-legal, după ce au fost răniți la protestul din 10 august, scrie Mediafax

12 jandarmi se află, marți dimineață, la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a obține certificat, după ce au fost răniți la mitingul din 10 august, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Pe de altă parte, procurorii militari au înregistrat, până în prezent, 63 de plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, care sunt acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august, au confirmat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Parchetului Militar.

Protestatarii au reclamat modul în care au intervenit forțele de ordine la protestul din 10 august, când au fost rănite peste 400 de persoane. Între persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale se numără și mai mulți jandarmi.

Citește și: Jandarmeria a MINȚIT privind starea de sănătate a jandarmeriței? Biletul de internare confirmă că nu era suspectă de fractură de coloană .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.