Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a înjunghiat un taximetrist a fost arestat preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul de 35 de ani din municipiul Botoşani care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat un taximetrist a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de magistraţii Tribunalului Botoşani, scrie Agerpres.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, agresorul taximetristului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor. 

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani (...), dispune arestarea preventivă a inculpatului Andrei Condrea, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24 noiembrie 2019 şi până la data de 23 decembrie 2019 inclusiv", se arată pe portal.just.ro.

Citește și: Polițiștii din Gorj au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unei femei care şi-a agresat nora

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat un taximetrist, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp. Individul a fost prins la scurt timp după ce l-a atacat cu cuţitul în zona cervicală pe şoferul taxiului. Unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului a acordat primul ajutor victimei în vârstă de 42 de ani. 

"Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Botoşani aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Botoşani a observat pe strada Petru Rareş un autoturism tip taxi care staţiona pe partea dreapta a părţii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un bărbat. Poliţiştii au procedat la interceptarea şi legitimarea acestuia, fiind stabilită identitatea acestuia, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani. În timp ce legitimau persoana sus menţionată, poliţiştii au auzit strigătul de ajutor al unui alt bărbat, care se afla în autoturism. Întrucât victima prezenta tăieturi în zona cervicală şi sângera, unul dintre poliţişti i-a acordat acestuia primului ajutor până la sosirea echipajului medical, reuşind să oprească sângerarea, iar celălalt a imobilizat persoana suspectă", a afirmat Carp. 

Victima a fost preluata de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.