Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei era sub control judiciar: Avea interdicție de a părăsi țara, condamnat în prima instanță (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
incident ambasada rusiei

Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 6.00.

Vezi și: Șoferul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei, ultimul mesaj pe Facebook: 'Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni'

Potrivit unor surse judiciare, șoferul a avut o discuție cu paznicul de la ambasadă după ce a lovit gardul cu mașina. Ulterior, și-a dat foc cu ajutorul unei brichete.

Bărbatul era Drăghici Gheorghe Bogdan, nascut pe 5 mai 1974, domiciliat în București, sector 5. Autoturismul, marca Opel Astra, cu numărul de înmatriculare B 58 ASB, este proprietate tatălui său, Drăghici Gheorghe, născut în 1948.

Drăghici Gheorghe Bogdan avea interdicția de a părăsi țara, până la data de 26 mai 2022 și se afla sub control judiciar.

De profesie expert jurist, bărbatul ar fi avut stari de depresie. A fost condamnat, ieri, 5 aprilie, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a violat fiica. Hotărârea este în prima instanță, iar următorul termen la instanță, într-un al doilea dosar, era 11 aprilie 2022.

Bogdan Drăghici este acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori. Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

Într-un al doilea dosar era acuzat că a agresat sexual o altă fetiță, prietenă a fiicei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.