Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care și-a împușcat concubina cu un pistol cu bile a fost arestat preventiv

huffingtonpost.co.za
catuse

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a anunţat, vineri, că a început urmărirea penală împotriva unui bărbat care şi-a ameninţat concubina cu o armă, apoi a tras asupra ei cu un pistol cu bile, provocându-i mai multe răni.

"În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de fapta constând în aceea că la data de data de 10 februarie, organele de poliţie s-au sesizat despre faptul că o persoană deţine fără drept arme şi muniţie, precum şi faptul că a ameninţat o persoană de sex feminin cu un pistol, apoi a tras asupra acesteia cu un pistol cu bile, cauzându-i răni în diverse zone ale corpului", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa transmis AGERPRES.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

Conform aceleiaşi surse, procurorii au înaintat instanţei propunerea de arestare preventivă a inculpatului, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa.

Bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, falsificarea, ştergerea sau modificarea marcajelor de pe arme letale, ameninţare şi violenţa în familie.

Fapta bărbatului a ieşit la iveală după ce o femeie de 46 de ani, din Reşiţa, a solicitat, miercuri, sprijinul poliţiştilor, reclamând la numărul de urgenţă 112 că ar fi fost ameninţată şi împuşcată cu un pistol cu bile de către concubinul său, un bărbat în vârstă de 27 de ani, în locuinţa acestuia. Femeia s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.