Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul împușcat de un călugăr pe Muntele Athos e în stare gravă: Familia lansează un apel disperat și acuză mușamalizarea

sandu costel impuscat athos

Familia bărbatului împușcat de un călugăr la Muntele Athos e în stare gravă. Familia acestuia a cerut oamenilor din Botoșani să meargă la spital să doneze sânge pentru el, fiindcă se află în stare critică.

"Doresc să împărtășesc știrea despre fratele meu, știre care s-a difuzat pe toate canalele, dar care a fost privită dintr-un cu totul alt unghi de către internauți. Unii dintre ei s-au gândit la povestea cu pisica, alții la povestea cu armele, însă prea puțini s-au gândit la starea de sănătatea a bunului nostru Sandu Costel, un om de căpătâi în familie, iubit și apreciat de oamenii care îl cunosc. Acesta a avut neșansa să se afle pe Muntele Athos, într-un moment fatidic, făcând ce știe el mai bine: muncind. Ar fi fost împușcat de călugărul la care lucra, iar după mai bine de două săptămâni de la incident, acesta a pierdut foarte mult sânge. Cazul a încercat să fie mușamalizat, însă planul oamenilor nu coincide cu planul lui Dumnezeu. Așadar, Costel a fost adus în țară datorită familiei care s-a implicat și care a cerut strigăte de ajutor autorităților. Nu au fost ajutați de niciun domn Gheorghe Becali, așa cum au vehiculat unele surse. Omul acesta a fost și este în mâinile lui Dumnezeu, pentru că toată viața a muncit în numele Lui. A rezistat eroic drumului de întoarcere Grecia-România, dar și momentelor critice din spitalul grecesc, unde a fost lăsat cu zilele să i se scurgă viața din el...

Astăzi, 06.08.2023, starea lui s-a înrăutățit.

Vă rugăm, vă rugăm din suflet să îl ajutăm! Are nevoie de sânge, de orice grupă de sânge, într-un timp foarte scurt! Este internat la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati", din Botoșani.

La 51 de ani, fratele meu merită să trăiască! Este tatăl, soțul și fiul cuiva. Este un OM care are nevoie de OAMENI. Vă rugăm să donați, iar dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel umanitar către prietenii și familia dumneavoastră! Orice distribuire va ajuta și orice rugăciune va fi ascultată..., scriu rudele pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.