Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barna: Cu drapelul în faţă vom protesta mâine pentru a opri Guvernul Dăncilă să confişte viitorul României

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna asociere opozitie

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că va protesta "cu drapelul în faţă", miercuri, în faţa Parlamentului, pentru "a opri Guvernul Dăncilă şi pe Liviu Dragnea să confişte viitorul României şi al românilor". 

"Azi e Ziua Drapelului Naţional. Atunci când, în plină revoluţie paşoptistă, mâna aceea de oameni care au făcut România au arborat pentru prima dată steagul României în culorile albastru-galben-roşu, s-a născut nu doar un simbol pentru toţi românii, dar şi unul din acele elemente care au marcat definitiv conştiinţa noastră colectivă. La 100 de ani de la Marea Unire şi la 160 de ani de la revoluţia paşoptistă, suntem din nou într-un moment de cumpănă pentru istoria noastră. Cu drapelul în faţă, românii, deopotrivă cei din România şi din Republica Moldova, îşi apără în stradă valorile şi conştiinţa împotriva încercării unor forţe care încearcă să deturneze parcursul nostru firesc - unul democratic şi european", a scris Dan Barna pe Facebook. 

Acesta subliniază că este "cum nu se poate mai trist" faptul că aceste forţe vin preponderent dinspre cei pe care românii i-au învestit cu încrederea că le pot face viaţa mai bună. 

"Şi poate că nu e deloc întâmplător însuşi faptul că Ziua Drapelului vine, astăzi, cu o zi înainte de un moment decisiv pentru istoria contemporană a românilor, o zi în care chemăm românii să ne sprijine în lupta împotriva unui guvern şi a unei majorităţi parlamentare toxice şi care nu au niciun pic de respect pentru români şi pentru simbolurile lor. Cu drapelul în faţă, vom protesta şi mâine, în faţa Parlamentului, pentru a opri Guvernul Dăncilă şi pe Liviu Dragnea să confişte viitorul României şi al românilor", menţionează Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.