Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet masculin: CSM Ploieşti i-a reziliat contractul americanului Vaughn, care e nevaccinat împotriva Covid-19

www.agerpres.ro
baschet 3x3

Echipa masculină de baschet CSM Ploieşti a ajuns la o înţelegere privind rezilierea de comun acord a contractului cu jucătorul american Kwame Donte Vaughn, sportiv care nu este vaccinat împotriva Covid-19.

''Din păcate, am fost puşi în situaţia de a ajunge la această soluţie din cauza noilor reguli impuse la nivel naţional săptămâna trecută. Vaughn nu este vaccinat şi nu doreşte să facă acest pas, situaţie în care participarea lui la mai multe activităţi ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri. De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi. În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea şi am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părţi'', a explicat situaţia managerul secţiei de baschet, Ionuţ Ivan, informează Agerpres.

Kwame Donte Vaughn a evoluat în acest sezon în 4 meciuri de campionat, având medii de 15,3 puncte, 4 recuperări şi 3,3 pase decisive, şi în cele două partide din Cupa României cu BC CSU Sibiu, în care a avut medii de 13,5 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive.

Vaughn (31 ani, 1,91 m) a evoluat la nivel de colegiu la San Francisco (2008-2010) şi Cal State Fullerton (2011-2013), după care a mai jucat la Fortitudo Agrigento, Ironi Ramat Gan. Antwerp Giants, Ironi Nahariya, ASVEL Basket, Skyliners Frankfurt, Aris Salonic, Partizan Belgrad, KK Zadar şi Al-Ittihad Jeddah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.