Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: 'Eu şi Udrea suntem ţinte în mişcare'. Ce spune despre posibilitatea de a ajunge la DNA

Basescu udrea

Traian Băsescu este din ce în ce tot mai vehement când îi ia apărarea Elenei Udrea. Fostul preşedintele susţine că el şi fostul ministru al Turismului sunt două ţinte pentru televiziuni, dar evită să afirme că ar fi ţinte pentru instituţii ale statului.

"În mod categoric, Elena Udrea şi eu suntem două ţinte în mişcare pentru televiziunea bătrânului turnător Felix şi pentru televiziunea tânărului turnător Ghiţă. Nu pot să cred că instituţiile statului îşi pot face ţintă din mine. Sigur că orice om e obligat să dea explicaţii", a declarat Băsescu, joi, la ieşirea din sediul PMP.

Fostul preşedinte mai susţine că nu poate fi acuzat de nimic de DNA, pentru că nu poate nimeni să afirme cu probe că i-ar fi dat. "Oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul fapt că nu există un om în România care să poată spune că mi-a dat un leu. Pot să spună mulţi, dar trebuie să şi probeze. Nu am emoţii", a mai afirmat Băsescu.

Cât despre cazul Elenei Udrea, Băsescu spune că îşi menţine punctul de vedere. "Am convingerea că justiţia va fi corectă în cazul Elenei Udrea şi delaţiunile nu vor putea fi probate, pentru că Elena Udrea nu e omul la care să-i duci o traistă cu bani", a declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a făcut şi câteva precizări în cazul Microsoft. "Cineva spunea că Băsescu ştia de Microsoft. Nu am negat niciodată că din 2012 am primit de la structurile de informaţii rapoarte despre fapte, dar erau deja consumate, nu le mai puteam preveni. Am văzut cum dădeau ochii peste cap propagandişti ai mincinii, cum Băsescu i-a spus lui Vreme să nu mai vorbească cu Sandu. Măi fraţilor, eu nu pot să spun nimănui să nu mai vorbească cu cineva, dar o recomandare să vadă ce a făcut când era la minister sigur i-am făcut", a declarat Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.