Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrân imoblizat la pat, găsit carbonizat într-un incendiu izbucnit de la un coş de fum defect

Agerpres.ro
incendiu casa afacerilor
Potrivit sursei citate, autorităţile au fost solicitate în jurul orei 05,30 să intervină pentru stingerea unui incendiu, persoana apelantă menţionând că în interior s-ar putea afla şi bătrânul, despre care se ştia că este imobilizat la pat.

"La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul casei, iar suspiciunea existenţei unei persoane în interior s-a confirmat, motiv pentru care s-a trecut la crearea unei căi de acces către locul în care se afla persoana imobilizată, pentru salvarea acesteia. Din păcate, bărbatul a fost scos carbonizat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

El a afirmat că incendiul a fost stins de pompieri după mai bine de două ore de la anunţare, însă în mare parte casa bătrânului a fost mistuită de foc şi nu s-a reuşit nici salvarea bunurilor din interior.

"Până la stingerea flăcărilor au ars acoperişul locuinţei realizat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 50 mp, precum şi mobilierul şi alte bunuri de uz gospodăresc existente în cele două camere de locuit. De asemenea, s-au degradat zidurile din cărămidă ale locuinţei. Cercetările preliminare efectuate la faţa locului arată că flăcările s-ar fi declanşat de la coşul pentru evacuarea fumului, nereparat înaintea folosirii, scânteile rezultate ducând la aprinderea materialelor combustibile din componenţa plafonului", a mai spus Octavian Fulger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.