Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor, deputat PSD: Marian Ceaușescu este produsul discursului toxic și mincinos al Opoziției

dide ceausescu

Deputatul PSD, Beatrice Toader, s-a declarat revoltată de acțiunile unui ”individ” care ”își permite să-și bată joc nu doar de PSD”.  Este vorba de un lider #rezist, Marian Ceaușescu, care s-a remarcat în ultimul timp prin tot felul de acțiuni de protest controversate împotriva mai multor demnitari ai statului român sau clădiri oficiale ale administrației sau sediilor unor partide de la putere, printre care și cel al PSD.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, atac EXPLOZIV la adresa Laurei Codruța Kovesi: 'Această individă a executat, fără crâcnire, toate comenzile pe care le-a primit'

Deputatul Beatrice Tudor prezintă o serie de fotografii în care Marian Ceaușescu apare alături de președintele României, procurorul general al republicii și alți lideri politici ai opoziției.

Acțiunile sale și persoanele cu care se fotografiază ar arăta un fel de ”produs toxic și mincinos al Opoziției”:

”Nesimțire crasă!

Un individ își permite să-și bată joc nu doar de PSD. Nu doar de cele câteva milioane de oameni care au pus ștampila pe cei trei trandafiri. Dar își permite să-și bată joc și de steagul României și de toți cei care și-au dat viața sub drapel. Să pui astfel de mizerii lângă tricolor este scandalos și de neacceptat.

Mai grav este că PNL și USR tolerează și chiar încurajează astfel de comportamente. Individul care și-a bătut joc de votanții PSD și de România este un protejat al Opoziției. El apare în numeroase poze alături de Klaus Iohannis, de Ludovic Orban, de Augustin Lazăr, de Dan Barna, de Kovesi și chiar de Manfred Werner (unul dintre așa-zișii lideri europeni care își permit să certe România pentru că este independentă). Tot el este nelipsit de la orice protest împotriva PSD și, mai grav, de la orice acțiune de hărțuire a membrilor și simpatizanților PSD. Cel mai abject gest pe care l-a făcut a fost să meargă în fața casei lui Ion Iliescu trăgând după el un pat de închisoare. Asta în ziua în care fostul președinte împlinea 89 de ani și când se pregătea de operația pe cord.

Vreau să spun foarte clar că acest individ este produsul discursului toxic și mincinos al Opoziției. Deocamdată, nici PNL și nici USR nu s-au delimitat de astfel de comportamente și nici nu cred că o vor face. Pentru că există o complicitate evidentă între Opoziție și toți acești ”activiști” de profesie, violenți, lipsiți de scrupule și de bun simț.

Pentru că Opoziția nu se delimitează de astfel de indivizi, cred că e treaba societății să o facă. Iar eu sunt convinsă că acest lucru se va întâmpla a vot. România în care cred este cea a oamenilor cu bun-simț și cu bună-credință.

Vă invit să dați mai departe acest mesaj, astfel încât românii să știe cine și mai ales de ce încurajează această atmosferă toxică în România.”, susține parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.