Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Stiller s-a împăcat cu soţia lui, Christine Taylor, de care se despărţise în 2017

ben stiller

Actorul american Ben Stiller şi soţia lui, Christine Taylor, care s-au despărţit în 2017, au decis să se împace şi să acorde mariajului lor încă o şansă, informează site-ul revistei People.

Starul de comedie, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit că s-a împăcat cu soţia lui într-un interviu acordat pentru revista Esquire şi publicat marţi.

Relaţia lor romantică a fost reaprinsă după ce Ben Stiller şi Christine Taylor, în vârstă de 50 de ani, au decis că ar fi mai bine ca actorul să se mute din nou împreună cu familia sa în primele zile ale pandemiei de coronavirus, întrucât aceasta ar fi fost singura modalitate prin care starul ar fi putut să îi vadă pe cei doi copii ai lui pe durata lockdown-ului, potrivit Agerpres.

"Apoi, de-a lungul timpului, lucrurile au evoluat. Eram despărţiţi, dar acum ne-am împăcat şi suntem bucuroşi pentru acest lucru. A fost cu adevărat minunat pentru noi toţi. A fost ceva neaşteptat, unul dintre acele lucruri bune care s-au întâmplat în pandemie", a declarat Ben Stiller pentru revista Esquire.

Ben Stiller şi Christine Taylor au împreună doi copii: o fiică, Ella Olivia, în vârstă de 19 ani, şi un fiu, Quinlin Dempsey, în vârstă de 16 ani.

În mai 2017, actorul american şi soţia lui au dat publicităţii o declaraţie comună prin care şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 17 ani. Ben Stiller şi Christine Taylor s-au căsătorit în Hawaii în mai 2000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.