Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benzina se ieftinește cu 50 de bani de la 1 iulie - Nicolae Ciucă anunță că ordonanța va fi votată joi

Impact
Nicolae Ciuca PNL

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, la Senat, că Ordonanţa cu compensarea preţului la combustibili cu 50 de bani intră joi în şedinţa de Guvern, pentru că nu avea toate avizele necesare. Iniţial, anunţul premierului fusese că astăzi Executivul va aproba Ordonanţa. Şeful Executivului a afirmat că Ordonanţa care reglementează mecanismul de compensare a preţului la combustibili cu 50 de bani va intra în Guvern joi, spre adoptare.

Citește și: Florin Cîțu lasă diplomația deoparte: Am fost demis fiindcă am supărat PSD. Ies pe aceeași melodie: You can't stop me now! La revedere!

”Mâine. Pentru că trebuia să obţină toate avizele”, a spus Nicolae Ciucă. În urmă cu o zi, premierul Nicolae Ciucă afirma, referindu-se la reducerea de 50 de bani la preţul carburanţilor, că această măsură urmează să intre în şedinţa de Guvern de miercuri, precizând că a fost pregătită o ordonanţă de urgenţă în acest sens.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, explica că 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor reprezenta o cheltuială deductibilă de către operatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.