Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, face anunțul așteptat de tot mapamondul: 'Michael Schumacher vă va răspunde la toate întrebările'

michael schumacher

Bernie Ecclestone, fostul şef de la Formula 1, a dat detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Englezul de 88 de ani spuneă germanul ar putea să răspundă, într-un viitor apropiat, la toate întrebările puse de presă, anunță digisport.ro.

În toamnă se va lansa documentarul intitulat "Schumacher", care include interviuri cu familia şi prietenii. Printre cei care au dat declarații se numără şi Bernie Ecclestone.

Citește și: Șeful Poliției, dezvăluire în cazul polițistului ucis: ‘La sfârșitul săptămânii’

"El nu e aici în acest moment, dar când se va simţi mai bine, vă va răspunde la toate întrebările", spune Bernie Ecclestone, conform Marca.

Declaraţiile fostului șef al Formulei 1 vin la câteva luni după ce Jean Todt, unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Michael, a spus că au văzut împreună un Grand Prix.

Citește și: Ascensiune fulminantă a lui Rareș Bogdan! Ce va conduce – ‘Votul a fost unanim’

"Ecclestone a oferit prin declaraţia sa o speranţă mare că Schumi se va recupera", notează şi presa germană.

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Citește și: S-a dat ok-ul! O tranzacție importantă a fost aprobată pe piața farmaceutică

De atunci, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Citește și: EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.