Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, recunoaște că tatăl său a făcut INFARCT: În ce stare se află

www.romaniatv.net
Florin Salam

Lumea muzicii de petrecere e în stare de şoc. Anunţul conform căruia Florin Salam e în stare gravă la spital după ce a suferit un infarct a declanşat alerta printre apopiaţii acestuia. Chiar fata acestuia, Betty a confirmat că tatăl său are mari probleme de sănătate.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Manelistul a ajuns de urgenţă la spital, iar Betty Salam a dezvăluit că tatăl său nu stă deloc bine din punctul de vedere al sănătăţii, mai ales că în trecut a făcut un preinfarct. Salam a avut probleme mai vechi de sănătate, iar acum se pare că s-au agravat. Florin Salam deja decisese să îşi facă analizele. ”E speriat de ce s-a întâmplat cu Denisa, se teme să nu pățească același lucru ca și ea, mai cu seamă că prima lui soție a murit din cauza unor probleme asemănătoare. Vrea să își facă toate analizele, să se odihnească, să nu se îmbolnăvească, cu atât mai mult cu cât, acum, oricât ar dormi, se trtezește obosit, iar acest lucru îl sperie opentru că nu s-a mai întâmplat vreodată asta cu el”, a spus un apropiat al familiei manelistului, conform spynews.ro.

Citeşte şi: Un CONTROVERSAT afacerist s-a predat: Fugise în Dubai ca să nu facă PUȘCĂRIE

“Florin Salam e într-o pauză vocală. A căzut fizic și psihic, dar și vocal. Nu mai poate să cânte. Face o pauză vocală pentru gât. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o să mai cânte o perioadă, nici în țară, nici în străinătate. Din cauza nopților nedormite a clacat”, a declarat Puiu Gheorghiu, impresarul manelistului. Salam își va părăsi și familia în această perioadă.“Familia lui o să rămână acasă, el o să se retragă undeva unde să se regăsescă și să se liniștească. Are nevoie de lucrul acesta. Florin nu o să răspundă la telefon, nu o să fugă nicăieri, doar o să se retragă într-un loc unde să se odihnească”, a mai povestit impresarul, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.