Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţ IGSU: Şase judeţe şi Capitala, afectate de vremea rea. Unde sunt probleme legate de alimentarea cu energie electrică

www.antena3.ro
copac căzut, furtună

Ploile din ultimele ore au afectat şase judeţe şi Capitala, anunţă IGSU. Probleme în ce priveşte alimentarea cu energie electrică au fost sesizate în două localităţi din judeţul Mehedinţi.

Potrivit sursei citate, din cauza ploilor puternice, în judeţul Argeş un copac a căzut pe carosabil, în localitatea Morăreşti.

În localitatea Budeşti din judeţul Călăraşi, patru curţi au fost inundate, iar în localitatea Potlogi din Dâmboviţa, una.

În judeţul Prahova, un beci a fost inundat în localitatea Mâneciu Ungureni, iar în Ilfov s-a adunat apă pe DN1, pe raza localităţii Otopeni.

În Bucureşti, un subsol a fost inundat.

În ce priveşte alimentarea cu energie electrică, au fost sesizate avarii în localităţile Bistriţa şi Orşova, din judeţul Mehedinţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt semnalate situaţii care să pună în pericol viaţa persoanelor sau care să impună măsuri preventive de evacuare, arată IGSU.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări meteo de ploi şi ninsori pentru acest sfârşit de săptămână. Cele mai afectate judeţe sunt cele din sud şi sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolită. Şi în Capitală vor fi ploi abundente.

Citeşte şi: CUTREMUR în această seară, în Buzău! Ce magnitudine a avut seismul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.