Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance a refuzat să comenteze un raport conform căruia CEO-ul său, Changpeng Zhao, aproape că a închis platforma criptografică din Statele Unite

techstartups.com
binance Changpeng Zhao

Binance a refuzat să comenteze un raport media conform căruia CEO-ul său, Changpeng Zhao , aproape că a închis brațul platformei de tranzacționare criptografică din Statele Unite, într-un efort de a-și proteja compania globală.

Citând surse anonime, mass-media tehnologică a raportat că consiliul de administrație al entității Binance din SUA, Binance.US, a inițiat un vot pentru lichidarea companiei. Cu toate acestea, ei nu au putut ajunge la o decizie unanimă, CEO-ul Binance.US, Brian Shroder, opunându-se, conform cointelegraph.com.

Potrivit raportului, Shroder era îngrijorat că o închidere bruscă a bursei din SUA ar fi dăunătoare utilizatorilor săi, deoarece aceștia ar fi forțați să-și mute rapid sau să-și lichideze activele.

Cointelegraph a contactat Binance, dar un purtător de cuvânt al schimbului a spus că „nu comentează” această problemă.

Binance și Zhao au devenit o țintă a autorităților de reglementare din SUA în ultimele luni. Pe 27 martie, Comisia de tranzacționare a mărfurilor futures din SUA a intentat un proces împotriva lui Binance și Zhao pentru presupuse încălcări ale tranzacțiilor. Pe 5 iunie, Comisia pentru Valori Mobiliare din SUA a intentat, de asemenea, un proces împotriva bursei , a braței sale americane și a lui Zhao, susținând că Binance s-a „îmbogățit” cu miliarde de dolari americani, punând investitorii în pericol.

În ciuda provocărilor și riscurilor de reglementare, Binance continuă să-și extindă afacerile în diferite părți ale globului. Pe 1 august, Binance a anunțat oficial lansarea Binance Japan , oferind tranzacționare spot pentru 34 de jetoane. Exchange intenționează să-și migreze utilizatorii globali cu sediul în Japonia la versiunea locală începând cu 14 august, pentru a se conforma cadrului de reglementare al țării.

Citește și Binance caută să aducă pe piață monede stabile! 'Să ne diversificăm și să vedem'

Într-o sesiune Twitter (recent redenumită în X) pe 31 iulie, Zhao a declarat că, pe fondul riscurilor de reglementare și de transparență privind monedele stabile, este important să se diversifice . CEO-ul a subliniat că este precaut cu monedele stabile precum Tether cea mai mare monedă stabilă după capitalizarea pieței și a admis că chiar și Binance USD vine cu riscuri imprevizibile.

Citește și Abonații platformei X, fostul Twitter, își pot ascunde bifa albastra

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.